9.001.300

sostenipunts
acumulats

Política de galetes

Aquest lloc web és titularitat d'FCC AQUALIA, SA (d'ara endavant, l'"Entitat"). Aquest web fa servir galetes pròpies i de tercers per a l'elaboració de perfils basats en els hàbits de navegació de l'usuari i per oferir continguts adaptats als seus interessos.

Què és una galeta?

Les galetes constitueixen una eina emprada pels servidors web per emmagatzemar i recuperar informació sobre els seus visitants. No són més que un identificador únic en forma de fitxer de text que alguns servidors remeten al dispositiu de l'usuari per registrar informació sobre el que hem estat fent a les seves pàgines, permetent així millorar la qualitat i seguretat del lloc web. Tenen una data de caducitat que pot oscil·lar des del temps que duri la sessió fins a una data futura especificada a partir de la qual deixen de ser operatives.

Utilitat de les galetes d'aquest portal

En aquest portal es fan servir galetes per facilitar la navegació, per motius de seguretat i per obtenir una eficàcia i personalització més grans dels serveis oferts als usuaris mitjançant l'anàlisi de navegació.

Tipus de galetes emprades en aquest portal

Les galetes emprades es divideixen en:

Comparteix aquest repte a les xarxes socials amb el hashtag #Sosteniblòmetre i anima tothom a participar-hi.